ΑΠΟΕΛ Vs Ενπ 0-2

H νέα ήττα, αυτή τη φορά από την ουραγό ΕΝΠ επιβεβαιώνει ότι το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παλέψει για να αποφύγει τη διαβάθμιση. Η ομάδα μας επιβεβαίωσε σε χρόνο ρεκόρ ότι το 2021 θα είναι χειρότερο από το 2020 και δυστυχώς δεν πρέπει να είναι έχεις κάποιος ιδιαίτερες γνώσεις για να το εντοπίσει.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι παρατρεχάμενοι του έχουν δημιουργήσει ένα έκτρωμα που προκαλεί αηδία και απογοήτευση.

Το ΑΠΟΕΛ έπαψε προ πολλού να θυμίζει την ομάδα που προκαλούσε θαυμασμό και έκανε περήφανους τους οπαδούς του. Πλέον πρόκειται για ένα ακυβέρνητο καράβι που βυθίζεται.

Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και με τρόπο ουσιαστικό θα ζήσουμε την πλήρη απαξίωση και αποκαθήλωση. Το καλοκαίρι αργεί πολύ. Το λέμε γιατί προκειμένου να κερδίσει χρόνο ο Πετρίδης διαδίδει ότι θα αποχωρήσει με τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς.

Δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι συγκεκριμένο για τον αγώνα. Ο Μακάρθι έκανε τις πλέον λανθασμένες επιλογές στον καταρτισμό της 11αδας αλλά αυτός είναι ο τελευταίος που μπορεί να φέρει ευθύνη.

Το ότι ο Ντε Βινσέτι σταμάτησε το baby sitting και τις διακοπές του για να αγωνιστεί λίγο και να χάσει ακόμα ένα πέναλτι, είναι απλά μια υπενθύμιση για το ότι η κατάσταση είναι αρρωστημένη.

ΑΠΟΕΛ
Σίλβα, Σιέλης (79′ Κατσαντώνης), Μερκής, Σάντος, Γουίλερ, Λουντέμο, Σατσιάς (56′ Σαχάρ), Ντε Βινσέντι (69′ Ζαχίντ), Εφραίμ (69′ Κούτσακος), Γαβριήλ (46′ Ατζίλι), Νούχιου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X