Ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί

Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να διανύει περίοδο αγωνιστική κάμψης και το ότι αυτό συμβαίνει στην πιο κρίσιμη χρονική περίοδο δημιουργεί νευρικότητα και άγχος σε όλους. Η διοίκηση προσπαθεί να αξιολογήσει την κατάσταση διαρρέοντας ότι δεν θα διστάσει να πάρει ακραία μέτρα προκειμένου να μην χαθεί το πρωτάθλημα.

Ασφαλώς και το πιο ακραίο μέτρο είναι η απόλυση της τεχνικής ηγεσίας κάτι που δεν εγγυάται όμως οτιδήποτε εκτός και αν έχει διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Οι λόγοι των προβληματικών εμφανίσεων και αρνητικών αποτελεσμάτων στους δυο αγώνες είναι σύνθετοι και αγγίζουν τόσο τον προπονητή όσο και τους παίκτες.

Είναι δεδομένη η γενική χαλάρωση που υπάρχει στην ομάδα απόρροια της πρώην σημαντικής διαφοράς των 7 βαθμών αλλά και το ότι έγιναν λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές από τον Κρίστιανσεν.

Αν σε αυτό προσθέσουμε τις απουσίες των Βινίσιους και Εφραίμ, το ξεφούσκωμα του Σωτηρίου και τις προβληματικές μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, τότε δημιουργείται ένας εκρηκτικός μηχανισμός.

Το πως δεν θα σκάσει η βόμβα και θα αποφύγουμε την αυτοκτονία είναι κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί πολύ σοβαρά από τη διοίκηση Πετρίδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X