Αλλαγές στο τεχνικό τιμ

Μπορεί να μην προκύπτουν μεταγραφές αλλά σήμερα έγινε γνωστή και επίσημα η προσθήκη δυο νέων ατόμων στο ευρύτερο προπονητικό τιμ. Όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση έχουν προσληφθεί δυο άτομα για τη θέση του επικεφαλής του φυσιοθεραπευτικού τμήματος αλλά και του βοηθού γυμναστή φυσικής κατάστασης.

Οι Μάριος Σιαμαρής και Χρίστος Σωτηρίου είναι οι εκλεκτοί και έπιασαν ήδη δουλειά στον Αρχάγγελο εδώ και μέρες. Πρόκειται για δυο νευραλγικές θέσεις στην προσπάθεια που γίνεται για να υπάρξει ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση των τραυματισμών αλλά και της εκγύμνασης των παικτών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριου Σιαμαρή στην θέση του επικεφαλής του φυσιοθεραπευτικού τμήματος, της ομάδας μας.

Ο Μάριος Σιαμαρής σπούδασε στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας με το πτυχίο φυσικοθεραπείας. Εργάστηκε στον Εθνικό Άχνας από το 2005 μέχρι και το 2015.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει επίσης την πρόσληψη του Χρίστου Σωτηρίου στην θέση του Βοηθού Γυμναστή Φυσικής Κατάστασης/Αποκατάστασης.

Ο Χρίστος Σωτηρίου αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Εργάστηκε ως γυμναστής στην Ομόνοια Αραδίππου, στην Changchun Yatai και στην Εθνική Παίδων.

Επιθυμούμε παράλληλα να απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Κώστα Βωνιάτη (επικεφαλής φυσιοθεραπευτικού τμήματος ΑΠΟΕΛ) για την 8χρονη προσφορά του στην ομάδα. Η παρουσία του συνδέθηκε με μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά και τον γυμναστή αποκατάστασης Ανδρέα Νεοφύτου για την πολύχρονη προσφορά του στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!