Ανακοινώσεις μετά τον τελικό

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρόνια τρέχει σε φουλ ρυθμούς αλλά ο τελικός κυπέλλου αποτρέπει τις ανακοινώσεις για το μέλλον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Πάντως έχουν παρθεί ήδη σημαντικές αποφάσεις από τους Ιταλούς με τις οποίες η διοίκηση είναι σύμφωνη.

Ο Πετεβίνος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τα θέματα που απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ…

Για τη φιέστα που έκανε ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο: «Από τη στιγμή που εκκρεμεί και ένας τελικό κυπέλλου δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε στους πανηγυρισμούς. Θέλαμε να αποτυπώσουμε τη θεματική ενότητα της επίτευξης του πολύ μεγάλου στόχου που ήταν η κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος».

Για τη σύνδεση της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα: «Έχουμε προαναγγείλει την άμεση σύνδεση της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα. Με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα γίνονται κάποιες προπονήσεις κοινές μεταξύ της Κ19 και της ομάδας των ανδρών. Θεωρώ ότι στην Κύπρο υπάρχει ταλέντο για να μπορούμε να προσδοκούμε ότι οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα».

Αν δόθηκε άδεια σε κάποιους παίκτες: «Όχι. Από τη στιγμή που άλλαξε το ευρωπαϊκό καλεντάρι τότε καλύπτεται από ένα μεγάλο μέρος η ανάγκη για ξεκούραση των παικτών. Από πλευράς ετοιμότητας, ο μοναδικός παίκτης που θα είναι απών είναι ο Σάββας Γκέντσογλου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

Για το πρόβλημα τραυματισμού του Γκέντσογλου: «Αντιμετώπιζε μια θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού. Όταν προσπάθησε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, δημιουργήθηκε ένα οίδημα το οποίο τον ενοχλούσε. Το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγο να ρισκάρουμε το οτιδήποτε. »

Αν πάει καλά η προπώληση για τον τελικό: «Χάλια. Αυτή τη στιγμή ως ΑΠΟΕΛ έχουμε προπωλήσει 3300 εισιτήρια. Βεβαίως ξέρουμε ότι τις τελευταίες μέρες η προπώληση μεγαλώνει όμως δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Θεωρώ δεδομένο ότι ο τελικός του κυπέλλου θα είναι η αποτύπωση για το τι συνέβηκε σε ολόκληρη τη χρονιά».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Από τη στιγμή που αρμόδιοι συζητούν για νέα νομοσχέδια, την ίδια ώρα όμως δεν αντιλαμβάνονται πόσο κακό έκανε φέτος αυτό το μέτρο όπως εφαρμόστηκε».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν θα υπάρξει κάτι πριν από την Τετάρτη. Την ίδια ώρα εργάζονται οι υπεύθυνοι για να μπορέσουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!