Αναμένοντας το ανέβασμα του Βάντερ

Οι κάρτες του Ντε Βινσέτι που πλέον κοστίζουν, η σχεδόν μόνιμη απουσία του Αλωνεύτη, ο τραυματισμός του Εφραίμ είναι οι βασικότεροι παράγοντες που κάνουν αναγκαία πλέον την ουσιαστικότερη τη συνεισφορά του Βάντερ. Τα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο είναι γνωστά με τον ΑΠΟΕΛ να καταβάλλει στην ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του τον παίκτη.

Ο Βάντερ κρίθηκε ως ένας μεσοεπιθετικός που θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα μας την εκρηκτικότητα, ταχύτητα, και δημιουργικότητας που της έλειπε την περσινή χρονιά. Η αρχή ήταν καλή με τον Βραζιλιάννο να στέλνει καλά μηνύματα αλλά στη συνέχεια φάνηκε να χάνεται.

Το γεγονός ότι δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να καθιερωθεί δεν σχετίζεται μόνο με την τρομερή φόρμα του Ντε Βινσέτι αλλά και γιατί ο Βάντερ στον όσο χρόνο αγωνίζεται δυσκολεύεται να κάνει όλα όσα ζητά ο Κετσπάγια από αυτόν.

Με τον ΑΠΟΕΛ να έχει ήδη μπει σε μια σειρά καθοριστικών αγώνων και με τις απουσίες που έχουμε προαναφέρει ο Βάντερ έχει την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να δείξει ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο με την απόδοση του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X