Αναζητείται ο επόμενος

Ο Ντολ είναι και τυπικά παρελθόν αφού πλήρωσε το τίμημα της αδυναμίας του ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο προ τριμήνου εκλεκτός της διοίκησης κρίθηκε δικαιολογημένα ως ανεπαρκής και το ζητούμενο πλέον είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η διοίκηση θα λάβει αυτή τη φορά υπόψη τις εισηγήσεις του Τέτι ή αν θα πάρει πάνω της το βάρος της απόφασης.

Το ότι βρισκόμαστε στο μέσο αγωνιστικών υποχρεώσεων επιβάλλει την επιλογή κάποιου που θα ξέρει τι σημαίνει Κύπρος και ειδικότερα ΑΠΟΕΛ, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Η ανάγκη για προσωπικότητα που θα μπορεί να σέβεται ο κάθε Ντε Βινσέτι είναι μια άλλη πτυχή που κάνει τα κριτήρια επιλογής απαιτητικά.

Η ανακοίνωση για Ντολ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Thomas Doll.
Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Doll για τη μεταξύ μας συνεργασία. Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να εκπληρώσει τον πρώτο μεγάλο στόχο που είχε ενώπιον του, για πρόκριση της ομάδας σε όμιλο του UEFA Europa League και στη συνέχεια, την πρόκριση στους «32» του θεσμού.
Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής.
Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας, με τους Ralf Zumdick και Pasquale Rocco. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, στην ομάδα μας.Την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας θα αναλάβει ο Λούκας Χατζηλούκας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X