Αναζητώντας ισορροπίες και ηρεμία

Για την προσπάθεια ανατροπής των αρνητικών δεδομένων και κλίματος μίλησε σήμερα εκ μέρους της διοίκησης ο Πετεβίνος λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας μας για τη Γερμανία. Η ανάγκη να γίνουν τα λόγια πράξεις ήταν το ζουμί των όσων είπε αφού οτιδήποτε άλλο απλά θα κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Για την κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ:

«Το ΑΠΟΕΛ δεν κάνει εκπτώσεις και δεν μιλάμε μόνο για την Ευρώπη. Οι εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι εμφανίσεις που είτε με βάση τη βαθμολογική συγκομιδή, είτε με βάση την απόδοση δεν ικανοποιούν κανένα. Με αυτό το σκεπτικό η διοίκηση προχώρησε με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές σε κάποιες ενέργειες για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ώστε να συνάδουν οι εμφανίσεις στην ομάδας στο πρωτάθλημα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία. Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στο κόσμο μας και αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει, σε κάθε επόμενο αγώνα από εδώ και πέρα. Το ΑΠΟΕΛ δίνει εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα».

Για την ποιότητα του ρόστερ:

«Όταν μια ομάδα αγωνίζεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει όλα τα στοιχεία για να είναι όχι μόνο διεκδικητική αλλά να παίρνει νίκες. Ψάχνουμε την εξίσωση εδώ και καιρό και δεν βρίσκουμε τη λύση. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι αυτό που βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Τα λόγια τα έχουμε πει αρκετές φορές, πρέπει να πάμε στις πράξεις».

Για το πόσο επηρεάζουν οι τραυματισμοί:

«Άλλο η κούραση και άλλοι οι τραυματισμοί. Οι τραυματισμοί επηρεάζουν γιατί όταν έχεις μειωμένες επιλογές επηρεάζει τον προπονητή. Έχουμε ένα ρόστερ που έχει βάθος και οφείλουμε να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τη παρουσία των οργανωμένων στην προπόνηση:

«Οι οργανωμένοι οπαδοί που ήρθαν στον Αρχάγγελο θέλουν αυτό που θέλουμε και εμείς, τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ:

«Μέσα στον όμιλο αγωνιζόμαστε με τρεις ομάδες που διεκδικούν τα πρωταθλήματα των χωρών τους κάθε χρόνο. Δεν επιτρέπουμε όμως αγωνιστικές εκπτώσεις στον εαυτό μας για κάθε παιχνίδι. Κακά τα ψέματα όμως, η έκβαση του παιχνιδιού ης Τετάρτης δεν εξαρτάται από εμάς. Το ότι η Ντόρτμουντ παρουσιάζει κάποια πτώση, το ίδιο ισχύει και για το ΑΠΟΕΛ. Μιλάμε όμως για άλλο επίπεδο. Ότι κάνουμε εμείς είναι προϊόν υπέρβασης».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!