Αναζητώντας τη σωστή χημεία

Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πρώτου από τα δέκα ντέρμπι έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί αφού η σημερινή προπόνηση θεωρείται περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Δώνης λογικά θα έχει καταλήξει και στο πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια, έχοντας σαν στόχο τη νίκη.

Οι δέκα αυτοί αγώνες θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα αντοχών σε όλα τα επίπεδα μέσα από το οποίο ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δείξει ότι μπορεί να τερματίσει πρώτο.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα από ότι μέχρι σήμερα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό θα φανεί στην πορεία αλλά η εκτίμηση μας είναι ότι είναι εφικτό.

Η ομάδα λόγω τραυματισμών αλλά και επιλογών του προπονητή αναγκάζεται σχεδόν σε κάθε αγώνα να παρατάσσεται με διαφορετική 11αδα με το πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο όσον αφορά τους παίκτες που στελεχώνουν την μεσοαμυντική γραμμή.

Αναπόφευκτα λείπει η σωστή χημεία που θα οδηγήσει στη σωστή λειτουργία της ομάδας έτσι ώστε να εξισορροπούνται τα αδύνατα σημεία από τα δυνατά. Η επιστροφή του Καρλάο είναι μια παράμετρος η οποία δείχνει να μην είναι αρκετή και είναι για αυτό που όλοι έχουν ευθύνη να το ψάξουν και να προσπαθήσουν περισσότερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X