Αναζητώντας την εκτόξευση

Το πρώτο πραγματικό ντέρμπι είναι προ των πυλών και η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα. Η ΑΕΚ είναι με τον Απόλλωνα οι δυο ομάδες που και φέτος δείχνουν ικανές να μας στερήσουν το πρωτάθλημα, οπότε οι μεταξύ μας αγώνες έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. 

Ο Τραμεντσάνι επέλεξε να μην ανακοινώσει καν την αποστολή ενόψει του σημερινού αγώνα και παρόλο που αυτό έχει κάποιες ερμηνείες, επί της ουσίας το ζητούμενο παραμένει να δούμε την ομάδα μας να ανταποκρίνεται μέσα στο γήπεδο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει σωστή λειτουργία όλων των γραμμών με το κέντρο να θεωρείται ως συνήθως αυτό που θα κρίνει πολλά. Η ΑΕΚ διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή γεγονός που φανερώνει το βαθμό δυσκολίας που θα έχει η προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας.

Η επιθετική μας γραμμή έχει θέματα και είναι για αυτό που θα πρέπει οι ακραίοι μέσοι να δώσουν ουσιαστικές βοήθειες όπως επίσης και ο Ζαχίντ.

Ο Τάμαρι θα κρίνει τον καταρτισμό της 11αδας με τον Εφραίμ να θεωρείται η εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που ο Ιορδανός μείνει στον πάγκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X