Άντερλεχτ: Η βροχή άλλαξε τη ζωή του Πάρντο!

Για όσους δεν το ξέρουν η ποδοσφαιρική καριέρα του Ούρκο Πάρντο ξεκίνησε από την Άντερλεχτ αφού αγωνίστηκε στις ομάδες νέων πριν καταλήξει στην αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα.

Μέσα από το site του αφηγείται πως από επιθετικός έγινε τερματοφύλακας. Αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε…

«Όταν με ρωτάνε για το πιο ήταν το σημαντικό παιχνίδι στη ζωή μου πάντα τους λέω την ίδια ιστορία. Ήμουν 6 ή 7 χρόνων και τότε αγωνιζόμουν ως επιθετικός στην ομάδα Νέων (Β) της Άντερλεχτ. Η ομάδα μου δεν ήταν η καλύτερη στην κατηγορία της, αλλά σκόραρα αρκετά.


Μία ημέρα είχαμε παιχνίδι απέναντι στην ομάδα Νέων (Α) της Άντερλεχτ, στην οποία αγωνίζονταν οι σούπερ σταρ της κατηγορίας μας. Θυμάμαι ότι έβρεχε πάρα πολύ, ο τερματοφύλακας μας τραυματίστηκε και πήρα εγώ τα γάντια. Πρέπει να έκανα περίπου 50 αποκρούσεις! Έτσι, ο προπονητής της άλλης ομάδας με πήρε αμέσως στην ομάδα του.

Όχι σαν επιθετικός, όπου συνήθιζα να αγωνιζόμουν, αλλά σαν τερματοφύλακας που πάντα ήταν το όνειρο! Να γίνω τερματοφύλακας. Εκείνη τη σεζόν τα κερδίσαμε όλα, αλλά εγώ είχα ήδη πάρει την πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου: Στη βροχή για το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X