Απαγορεύεται να χαθεί το δεκαήμερο

Η ιστορία με τον Πάρντο επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από αχρείαστες διαψεύσεις με το δήθεν επιχείρημα ότι ακόμα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το χρονικό διάστημα που κέρδισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να τρέξει τις πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είμαστε μια ομάδα που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τη δυσκολία στο να τρέξει έγκαιρα ο προγραμματισμός και το δεκαήμερο που ακολουθεί μέχρι τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να πάει χαμένο.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι αχρείαστο να καθυστερεί η επίσημη ανακοίνωση του απολυμένου από την ΑΕΚ, Κρίστιανσεν. Ο Δανός πρέπει να αρχίσει τις συναντήσεις με τα αρμόδια άτομα έτσι ώστε να πιάσει για τα καλά δουλειά, αφού οι απόψεις του θα αποτελέσουν βαρόμετρο για το πως θα διαμοφωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Το ενδεχόμενο να υπάρξουν παίκτες με κατεβασμένα μούτρα στη φιέστα είναι πιθανό αλλά ούτε και αυτό είναι καλός λόγος για να μην τρέξουν οι εκκρεμότητες που αφορούν ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X