Απαγορεύεται το -5

Η προετοιμασία για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς σύντομα θα ολοκληρωθεί και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να βγάλει την αντίδραση που θα αποτρέψει την ήττα και ιδανικά θα φέρει τη νίκη. Είναι κοινό μυστικό πως αν βρεθούμε στο -5 η ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων θα είναι παραπάνω από δύσκολη.

Αν μεγαλώσει το αρνητικό σερί των δυο νικών στους τελευταίους επτά αγώνες θα είναι ακόμα μια ένδειξη ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει αξεπέραστα προβλήματα, οπότε πρέπει να παραμείνουμε ζωντανοί.

Ο Τραμετσάνι και οι παίκτες βρίσκονται κάτω από πίεση και ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι να μπορέσουν να τη διαχειριστούν σωστά.

Θα είναι ένα απαιτητικό από κάθε άποψη 90λεπτο όπου κανένας διαιτητής ή αντίπαλος δεν πρέπει να αποτελέσει αφορμή ή αιτία για να χαθεί η αυτοσυγκέντρωση.

Ο άλλος καθοριστικός παράγοντας είναι το αγωνιστικό πλάνο και οι παίκτες που θα κληθούν να το εκτελέσουν. Το ερωτηματικό του Καρλάο δημιουργεί θέμα όσον αφορά την άμυνα ενώ θα δούμε αν θα συνεχιστεί η ατεκμηρίωτη περιθωριοποίηση του Μοράις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!