Απάντηση σημείο με σημείο

Με 4 σημεία, όπως ακριβώς με την ανακοίνωση της Ομόνοιας, απάντησε η διοίκηση της ομάδας μας. Υπήρχαν φυσικά και οι σπόντες που κτυπούσαν και άλλους. Διαβάζοντας την θα καταλάβετε.

Αναφορικά με την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον ορισμό του διαιτητή στο αυριανό ντέρμπι επιθυμούμε να αναφέρουμε τα εξής:

• Συμφωνούμε απόλυτα με την Ομόνοια ότι όσα διαιτητικά λάθη έγιναν μέχρι στιγμής φέτος, εμπίπτουν στη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους. Ακόμα και στις περιπτώσεις που ο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ποτέ δεν τα χαρακτήρισε ως σκόπιμα. Σε αντίθεση με άτομα που προέβησαν μέχρι και σε δηλώσεις περί εύνοιας. Άτομα με επιλεκτική μνήμη που το περιεχόμενο των δηλώσεων τους, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Πόσο μάλλον όταν διαπιστώνεται στο πως αντιδρούν όταν αγωνίζονται με τον ΑΠΟΕΛ και πως αντιδρούν όταν αγωνίζονται με άλλες ομάδες.

• Είναι και δική μας ευχή αύριο να έχουμε μια καλή διαιτησία που δεν θα αξίζει αναφοράς, πέραν από την ισομερή αντιμετώπιση των δύο ομάδων.

• Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το αυριανό ντέρμπι αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία για να αποβληθεί η καχυποψία και η προκατάληψη, στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

• Όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου έτσι και αύριο ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X