Απάντηση στο γνωστό φόρτωμα

Ένα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Απόλλωνα που θα δούμε έντονα και την Κυριακή είναι η επιθετική ανάπτυξη του από τα άκρα και κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Εκεί όπου ο Γιάκολιτς έχοντας ουσιαστική βοήθεια και από τον Πέδρο κάνει την ομάδα της Λεμεσού εξαιρετικά επικίνδυνη.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε θέματα με την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους σε προηγούμενους αγώνες με πιο χαρακτηριστικό το 0-4 στο ΓΣΠ.

Ήταν ένας αγώνας όπου ο Λάγο χωρίς να έχει και τα απαιτούμενα στηρίγματα έμεινε εκτεθειμένος αλλεπάλληλες φορές μέχρι και που έγινε αλλαγή.

Στον τελικό πρωταθλήματος η ομάδα μας πρέπει να σταματήσει ή πιο ρεαλιστική να περιορίσει την επιθετική ανάπτυξη του Απόλλωνα από τη δεξιά του πλευρά. Αν αυτό θα γίνει με τον Λάγο ή τον Ιωάννου στο αριστερό μας άκρο είναι κάτι που ξέρει ο Μπαλταζάρ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σάλαι που μάλλον θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να έχει πολλές και ουσιαστικές επιστροφές προκειμένου να κλείσει χώρους και να βοηθήσει στα ovelaps που θα επιχειρούν οι αντίπαλοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X