Από τα λόγια στις πράξεις;

Η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι προβληματική και έκρυθμη. Όποιος θεωρεί ότι τα λόγια και οι διαβεβαιώσεις είναι αρκετά, απλά δεν εκτιμά σωστά τα δεδομένα. Η κατάσταση θα βελτιωθεί όταν η ομάδα αρχίσει να κερδίζει και αυτό πρέπει να γίνει σήμερα στο Τσίρειο. Το -10 από την κορυφή πρέπει να επιστρέψει στο -7 και στη συνέχεια βλέπουμε.

Ο Κετσπάγια εξακολουθεί να βρίσκεται στο μικροσκόπιο όπως επίσης και οι παίκτες και σήμερα θα δούμε αν μπορούν όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι να λειτουργήσουν σαν πραγματική ομάδα.

Ο προπονητής μας καλείται να βρει τις λύσεις στις πολλές απουσίες αμυντικών και από τα όσα διαρρέουν σκέφτεται σοβαρά να αναθέσει στον Αντωνιάδη ρολο κέντρικού αμυντικού. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δουμε τον Αλεξάνδρου να καλύπτει το αριστερό άκρο ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο Μιλάνοφ.

Όπως γίνεται αντιληπτό η νέα από κάθε άποψη αμυντική τετράδα θα πρέπει να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό για να μην μείνει και αυτή την αγωνιστική εκτεθειμένη η όλη αμυντική λειτουργία.

Η επιστροφή του Ντε Βινσέτι είναι δεδομένη και μέσα από αυτήν υπάρχει η προσδοκία ότι θα λειτουργήσει καλύτερα και το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αυτό πρακτικά σημαίνει να μπορέσει να τροφοδοτηθεί σωστά ο Καβενάγκι ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές περνά απαρατήρητος χωρίς όμως δική του ευθύνη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X