ΑΠΟΕΛ εναντίον και απουσιών

Μπορεί και να μην έχει συμβεί ποτέ ξανά αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο αναγκάζεται να πάει στο σημερινό αγώνα με μόνο 17 παίκτες στην αποστολή αλλά σε αυτήν θα υπάρχει μόνο ένας τερματοφύλακας. Οι τραυματισμοί και όσοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής δημιουργούν τέτοια δεδομένα που απαιτείται μια υπέρβαση προκειμένου όσοι αγωνιστούν να φτάσουν στο ζητούμενο.

Νίκη σημαίνει κορυφή και αυτό είναι σπουδαίο κίνητρο. Δεν αρκεί όμως αφού η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες πρέπει να βρουν τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα μπορέσει να λειτουργήσει σωστά παρά τις απουσίες.

Το μεγαλύτερο θέμα αφορά τη στελέχωση της αμυντική γραμμής αφού μόνο οι Λάγο και Μερκής είναι διαθέσιμοι. Ο Παρασκευά θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία στον πιο δύσκολο αγώνα της μέχρι σήμερα καριέρας του. Για τη θέση στο δεξί άκρο και το κέντρο της άμυνας λογικά θα επιστρατευτούν οι Αντωνίου και Μοράις αντίστοιχα.

Η μετατόπιση του Μοράις δημιουργεί θέματα στο κέντρο όσον αγορά τον παίκτη που θα παίξει με τον Σόουζα. Οι Εμπεσίλιο και Φαριάς είναι οι επιλογές έστω και αν στον αγώνα με τη Δόξα είδαμε να δοκιμάζονται και άλλοι παίκτες.

Η μόνη θέση στην οποία υπάρχουν δυο επιλογές, χωρίς αυτό να βοηθά ιδιαίτερα, είναι στο αριστερό άκρο με τους Αλωνεύτη και Ορ ενώ οι εκτιμήσεις φέρουν τον Εφραίμ να είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα.

Το ερώτημα Ντε Καμάργκο ή Πότέ έχει απαντηθεί από τον Δώνη και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιον έκρινε καταλληλότερο για να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών για να σκοράρουμε απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X