ΑΠΟΕΛ Vs Qarabag 1-2

Ο Τραμετσάνι παρουσίασε μια σαφώς ανέτοιμη από κάθε άποψη ομάδα και η ήττα από την μέτρια αλλά άκρως πειθαρχημένη Καραμπάχ δημιουργεί ήδη τριγμούς. Το γκολ του Μερκή τις καθυστερήσεις διατηρεί το ΑΠΟΕΛ και τον Ιταλός στον αναπνευστήρα αλλά τα προβλήματα και οι εμμονές βγάζουν μάτια.

Σε έναν ακόμα αγώνα η τακτική του προπονητή μας δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού επιμένει να χρησιμοποιεί παίκτες σε λάθος θέσεις αλλά και να μην προσαρμόζεται στις ιδιατερότητες του αντιπάλου.

Ο αγώνας

Τα πρώτα λεπτά είχαν αναγνωριστικό χαρακτήρα με την ομάδα μας να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να έχουν παθητικό ρόλο αφού ήταν τοποθετημένοι στο δικό τους μισό. Παρόλα αυτά κάποια ατομικά λάθη δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ οι οποίες τη τελευταία στιγμή ανακόπηκαν.

Με τον Τάμαρι στενά μαρκαρισμενο και τον Ντε Βινσετι να δυσκολεύεται να δημιουργήσει από τον κεντρικό διάδρομο, η ομάδα μας δεν μπορούσε να επιτεθεί σωστά με αποτέλεσμα ο Πάβλοβιτς να μην μπορεί να γίνει απειλητικός.

Στο 24 έγινε η πιο καλή φάση αλλά ήταν προϊόν λάθους αφού Ο Μαμάτοφ πήγε να δώσιε με το κεφάλι στον τερματοφύλακα Βάγκνερ, δεν το αντιλήθηκε και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.

Με την πάροδο του χρόνου η Γκαραμπακ ισορρόπησε πλήρως αφού κατάφερε να μας κόψει στα δυο αφού δεν υπήρχε ανάπτυξη από τα άκρα καινή αργή κυκλοφορία της μπάλας έκανε εύκολο το έργο των Αζέρων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει με απαιτήσεις και να δημιουργεί στο 49 την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ του Ντεβι και στη συνέχεια να ζητά πέναλτι.

Ενάντια στη ροη του αγώνα η Γκαραμπακ πηρε στο 54 προβάδισμα στο σκορ όταν η τριάδα της άμυνας εμεινε εκτεθειμένη με τον Εμρελι να πλάσαρε εύστοχα. Το 0-1 δημιούργησε μεγάλη νευρικότητα στους παίκτες μας ενώ ο Τραμετσανι έκανε μια περίεργη αλλαγή στο 64 όταν θυμήθηκε τον Βιντιγκαλ που αντικατέστησε τον Γιακολιτς.

Στο 70 η αμυντική ανεπάρκεια πήρε διαστάσεις όταν ο Ζουμπίρ τράβηξε πάνω τους τρεις ποδοσφαιριστές, έδωσε στον Γκέγε ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 0-2 ήταν βαρύ και ασήκωτο αλλά προ του φάσματος του βέβαιου αποκλεισμού ήρθε η αντίδραση.

Μετά που χάθηκαν ευκαιρίες αλλά και βρεθήκαμε κοντά στο να δεχτούμε και τρίτο ο Μερκής στη τελευταία φάση του αγώνα μείωσε σε 1-2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μερκής, Γκέντσογλου

ΑΠΟΕΛ:
Μπέλετς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις (63΄ Βιντιγκάλ), Μιχαίλοβιτς, Γκέντσογλου (86΄ Χαλένιους), Μάτιτς (64΄ Άλεφ), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Πάβλοβιτς

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!