ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση 0-0

H διάθεση και το παθός δεν ήταν αρκετά για να έρθει η νίκη που χρειαζόμασταν έτσι η Ανόρθωση με τις καθυστερήσεις και την παθητική στάση διατήρησε το +5. Θα διαμαρτύρεται μάλιστα και για πέναλτι που δεν της δόθηκαν αφού ο ΑΠΟΕΛ για ακόμα μια φορά πλήρωσε τις μεσοεπιθετικές αδυναμίες.

Για 90 λεπτά η ομάδας μας δεν μπορούσε να κάνει τελική της προκοπής αλλά στις καθυστερήσεις χάθηκαν δυο σπουδαίες ευκαιρίες. Αρχικά με σουτ του Μερκή και στη συνέχεια με άλλο του Βιντιγκάλ όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Το πείραμα με τον Μακρή δεν πέτυχε ενώ ούτε ο Άλεφ μπόρεσε να κάνει αυτά που έπρεπε στο οργανωτικό κομμάτι με αποτέλεσμα ο Σόουζα να είναι απελπιστικά μόνος.

Στην επανάληψη δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αφού οι παίκτες του Κετσπάγια έκαναν καθυστερήσεις ενώ τα πολλά φάουλ προκαλούσαν συχνότερες διακοπές.

Οι κινήσεις του Κόρε με την είσοδο των Ντε Βινσέτι και Βιντιγκάλ βοήθησαν για να γίνουμε πιο απειλητικοί αλλά χωρίς ουσία.

Κίτρινες:Μακρής, Μερκής, Πάβλοβιτς

ΑΠΟΕΛ
Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Άλεφ (58΄ Ντε Βινσέντι), Σόουζα, Μάτιτς, Γιάκολις (63΄ Βιντιγκάλ), Μακρής, Χαλένιους (71΄ Πάβλοβιτς)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X