ΑΠΟΕΛ Vs Ολυμπιακός 6-1

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν αφού ο καλός σε όλα ΑΠΟΕΛ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Το μαζικό rotation δεν επηρέασε αρνητικά ενώ το γκολ του Εμπεσίλιο μόλις στο δεύτερο λεπτό έθεσε τις βάσεις για την εύκολη όπως αποδείχτηκε επικράτηση αφού με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγηθήκαμε με 4-0.

To ντεμπούτο του Παρασκευά αλλά και του Γκρούπατς, η πρώτη συμμετοχή του Μακρή ως βασικός και η επάνοδος των Ορ (βασικός) και του Μπερτόλιο ήταν στοιχεία που χρίζουν αναφοράς.

Ο αγώνας

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας αφού στο 2 ο Εμπεσίλιο κεραυνοβόλησε τον Χίντι ο οποίος δεν μπόρεσε να αποκρούσει έτσι το 1-0 ήταν γεγονός.

Με τον Εμπεσίλιο κινητήριο μοχλό και όλη την ομάδα να λειτουργεί σωστά στη διάταξη 3-4-3 μπορέσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και στο 22 ήρθε το δεύτερο γκολ όταν ο Ορ έδωσε την ασιστ στον Σαλλάι που με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Παρά τη συνεχή βροχή οι παίκτες δεν σταμάτησαν να επιδιώκουν το γκολ έτσι δυο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ντε Καμάργκο να χριστεί σκόρερ όταν με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το 3-0 ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα και το ζητούμενο πλέον ήταν πως θα κυλούσε το υπόλοιπο. Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και είδε τον ΑΠΟΕΛ να χάνει ακόμα δυο καλές ευκαιρίες με τους Μακρή και Ντε Καμάργκο ενώ στο 38 έχασε και αυτό τη δική του όταν η μπάλα πέρασε μόλις έξω στο πλασέ του Πεχλιβάνη.

Πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ήρθε και το 4-0 όταν ο Ντε Καμάργκο έδωσε ασιστ στον Ζαχίντ που με εύκολο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σόουζα να αντικαθιστά τον Εμπεσίλιο σε μια προσπάθεια του Δώνη να δώσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και στο Βραζιλιάνο.

Στο 56 ήρθε η μείωση του σκορ όταν ο Κάστρο με άψογη εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Παρασκευά για να μειώσει το σκορ σε 4-1. H δεύτερη αλλαγή έγινε στο 57 με τον Μπερτόλιο να παίρνει χρόνο συμμετοχής μετά από μήνες όταν πέρασε στη θέση του Ρουέδα.

Στο 67 ο Μερκής βρέθηκε εντός μικρός περιοχής αλλά το εξ επαφής πλασέ του δεν ήταν εύστοχο αλλά ένα λεπτό αργότερα έγινε το 5-1 όταν η συστημένη σέντρα του Αντωνίου έδωσε την ευκαιρία στο Σαλλάι να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 80 ο Ντε Καμάργκο υπενθύμισε πόσο καλός κεφαλοσφαιριστής είναι όταν με άψογο τρόπο έκανε γκολ την ασίστ του Ορ για να διαμορφώσει το τελικό 6-1.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Παρασκευάς, Ρουέδα (57΄ Μπερτόλιο), Εμπεσίλιο (46΄ Σόουζα), Ντε Καμάργκο, Ορ, Ζαχίντ, Σάλλαι (71 Γκρούπατς), Αντωνίου, Βούρος, Μερκής, Μακρής

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!