ΑΠΟΕΛ Vs Ολυμπιακός 4-2

Η τραγική απόδοση του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε κόστος αφού αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην επανάληψη ήρθε η βελτίωση και η ανατροπή. Το γρήγορο γκολ του Σοουζα έθεσε τις βάσεις και στη συνέχεια η αποτελεσματικότητα έφερε άλλα τρία τέρματα με τους Μερκή, Μιχαήλοβιτς και Χαλένιους να χρίζονται σκόρερ.

Τα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι χειρότερο για την ομάδα μας αφού η νευρικότητα και η κακή μεσοαμυντική λειτουργία μας έφεραν σε τρομερά δύσκολη θέση. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο προηγήθηκε αλλά θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.

Φυσικά είχαμε και εμείς τις φάσεις μας με πρωταγωνιστή τον Πάβλοβιτς αλλά η ομάδα δεν μπορούσε να λειτουργήσει καλά σε οτιδήποτε.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Χαλένιους να αντικαθιστά τον Πάβολιβιτς και γκολ οπότε στην πορεία όλα έγιναν πιο εύκολα αφού στο 58 ο Μερκής με κεφαλιά έδωσε και προβάδισμα με 2-1.

Η είσοδος του Άλεφ στο 54 στη θέση του Μάτιτς βοήθησε στο να βγουν καλύτερες άμυνες και όταν στο 31 ο Μιχαήλοβιτς διαμόρφωσε το 3-1 όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι στο 85 είδε δίκτυα και επιθετικός μας με τον Χαλένιους να χρίζεται σκόρερ.

Στις καθυστερήσεις ο Ζαχαρίου διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: –

ΑΠΟΕΛ
Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Σόουζα, Μάτιτς (54΄ Άλεφ), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (84΄ Γιάκολις), Εφραίμ, Πάβλοβιτς (46΄ Χαλένιους)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X