ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια 2-1

Η ομάδα μας έφτασε στο ζητούμενο που ήταν η νίκη αλλά με την απόδοση του έστειλε ανησυχητικά μηνύματα αφού σε έναν ακόμα αγώνα εμφανίστηκε επιπόλαιος και χωρίς την απαιτούμενη ένταση και καθαρό μυαλό. Τα δυο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ισάριθμα πέναλτι αποδείχτηκαν αρκετά αφού η μείωση του σκορ στο 87 προκάλεσε μόνο άγχος και τίποτε περισσότερο.

Ο αγώνας

Από την αρχή η νευρικότητα και τα πολλά λάθη στο χώρο του κεντρου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα με την ομάδα μας να μην μπορεί να οργανωθεί σωστά από τα άκρα ή και τον άξονα.

Η πιο καλή φάση για την ομάδα μας έγινε στο 23 όταν μετά από κόρνερ του Εφραίμ, λάθος του Παναγή που δεν μπλόκαρε την μπάλα ο Σωτηρίου δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Η υπεροχή μας σταδιακά έφερε κάποιες φάσεις αλλά δεν υπήρχε η σωστή τελική πασα ή τελείωμα που θα έφερνε το γκολ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια χωρίς τέρμα ήρθαν μαζεμένα για τον ΑΠΟΕΛ. Αρχικά στο 43 μετά από κόρνερ ο Νταρμπισάιαρ απέκρουσε την μπαλα με το χέρι με τον Μασιά να καταλογίζει το πέναλτι.

Η εκτέλεση του ήταν άψογη από τον Σωτηρίου και το 1-0 γεγονός. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανυγηρισμοί ο Σωτήριου με άψογη παςα έφερε τον Μπαράλ σε πλεονεκτική θεςη ο οποίος ανατράπηκε από αμυντικό και το δεύτερο καταλογισμό πέναλτι.

Ο Ισπανός ανάλαβε την εκτέλεση και με άψογο χτύπημα ανέβασε το δείτκη του σκορ στο 2-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν ακόμα πιο βαρετός και ανούσιος αφού η ομάδα μας έδειξε να αρκείται με το υπέρ της σκορ και να μην μπορεί να οργανωθεί σωστά. Στο 58 ο Ντε Κάμαργκο πέρασε στη θεση του Σωτήριου.

Η Ομόνοια στο διάστημα αυτό προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι μόνες φορές που προκαλούσε ρήγματα ήταν όταν έκαναν λάθη οι δικοί μας και κυρίως ο Γιαμπερέ. Στο πιο τραγικό από αυτά στο 87 ο Νταρμπισάιαρ έγινε δεκτης της μπαλας και με πλασέ μείωσε στο σκορ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μιλάνοφ

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ιωάννου, Μερκής, Γιαμπερέ, Κάνιας (69΄ Εμπεσίλιο), Μοράις, Βάντερ, Εφραίμ (79΄ Αλωνεύτης), Μπαράλ, Σωτηρίου (58΄Ντε Καμάργκο)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!