ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια 1-1

Η απαράδεκτη εμφάνιση είχε κόστος αφού η ομάδα μας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το δώρο που μας έκανε νωρίτερα η ΑΕΚ. Οι παίκτες του Τραμετσανι παρουσιάστηκαν προκλητικά νωθροί και παρόλο που προηγήθηκαν πολύ νωρίς είδαν την Ομόνοια να είναι πιο απαιτητική και με καλύτερη λειτουργία σε μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ο Τραμετσανι δεν μπόρεσε για ακόμα έναν αγώνα να εμπνεύσει και να μεταφέρει στους παίκτες τη σημασία του να παρουσιαστούν σοβαροί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρόλο που είχαμε αρκετό χρόνο για να αντιδράσουμε μετά την ισοφαρίσει, κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού δεν υπάρχει καθαρό μυαλό και ορθόδοξο πλάνο.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας προσπάθησε και κατάφερε να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα της επέτρεπε να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της. Αυτό έγινε όταν στο 8 η σέντρα του Γιάκολις είχε ως αποδέκτη τον Καρλάο που με άψογη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 1-0 ήταν ότι καλύτερο χωρίς όμως να δώσει επιπλέον ώθηση στους παίκτες μας.

Αντιθέτως με το πέρασμα του χρόνου γιγαντώθηκε η χαλαρότητα και η τρομερή δυσκολία στο να οργανωθούμε σωστά. Η διάταξη με τέσσερις αμυντικούς αντί να κάνει πιο καλή την λειτουργία δημιουργούσε ρήγματα αφού δεν μπορούσαν να ανακοπούν σωστά οι κάθετες μπαλιές της Ομόνοιας.

Αυτό έφερε δυο μεγάλες ευκαιρίες για τους χοχους που βρήκαν όμως σε ετοιμότητα τον Ρόμο, ενώ σε μια άλλη φάση ο επιθετικός τους κατάφερε να στείλει την μπάλα έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με τον ΑΠΟΕΛ να λειτουργεί σαν σε φιλικό προετοιμασίας και το πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο. Και αυτό γιατί μετά που οι Νατελ και ο κάκιστος Ζαχίντ έχασαν δυο ευκαιρίες για γκολ ήρθε η ισοφάριση.

Αυτό έγινε όταν ο Γκόμες με ένα μακρινό σουτ στο 58 ξεγέλασε τον Ρόμο που έπεσε νωχελικά βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα.

Το 1-1 ήταν γεγονός αλλά θεωρητικά υπήρχε χρόνος να το σώσουμε. Θεωρητικά αφού στην πράξη η ομάδα ήθελε αλλά δεν μπορούσε, ενώ ούτε και οι αλλαγές του Ιταλού βοήθησαν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ
Ρόμο, Βούρος, Μερκής, Καρλάο (74′ Φατσινέτι), Καζού, Μοράις, Σόουζα, Γιάκολις, Ζαχίντ (57′ Τάμαρι), Νατέλ (89′ Βιντιγκάλ), Μπέζνιακ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X