ΑΠΟΕΛ Vs Sutjeska 3-0

Ο σαφώς βελτιωμένος ΑΠΟΕΛ πήρε το ζητούμενο και κάτι παραπάνω στον επαναληπτικό και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της ακόμα πιο δύσκολης συνέχεια. Το γρήγορο γκολ του Πάβλοβιτς στην πρώτη επίθεση της ομάδας μας στο 12 έκανε τυπικής διαδικασίας τη συνέχεια με τον επιθετικό μας να κάνει χατ τρικ.

Η ομάδα μας ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το νωθρό και νευρικό πρώτο δεκάλεπτο και έχοντας τους Τάμαρι και Ντε Βινσέτι κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό της.

Ο Ιορδανός με τις δυο ασίστ του επιβεβαίωσε ότι είναι ο παίκτης βαρόμετρο ενώ ο Μάτιτς στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός έδειξε ότι είναι παίκτης που μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις.

Ο Τραμετσάνι δεν έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Άλεφ αν και ο αγώνας το ευνοούσε. Ο Βραζιλιάνος αντικατέστησε τον Γκέντσογλου μόλις στο 78 με τον Μπέζιακ να ήταν η πρώτη κίνηση στο 72 όταν αντικατέστησε τον Πάβλοβιτς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Μπέλετς, Γκέντσογλου (78΄Άλεφ)Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Μάτιτς, Πάβλοβιτς (72΄Μπέζιακ) Βούρος, Ιωάννου, Γιάκολις, Σάβιτς (77΄Μερκής) Μιχαϊλοβιτς 

Κίτρινη: Ντε Βινσέντι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!