Απόφαση Τομάς. Ε και;

Όπως και στην περίπτωση του Μπρεσάν έτσι και σε αυτήν του Ρανέγκι η διοίκηση τονίζει ότι πρόκειται για επιλογή του προπονητή, ο οποίος ήταν μάλιστα απόλυτος για την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων παικτών. Το πως και ποιος αποφασίζει για την μεταγραφική και όχι μόνο στελέχωση του ΑΠΟΕΛ είναι λίγο πολύ γνωστό. Ο Σάμπουριτς καταρτίζει το short list υποψηφίων για κάθε θέση και στη συνέχεια ο Κρίστιανσεν κάνει τις επιλογές του.

Είναι η ίδια μεθοδολογία που ακολουθήθηκε και πέρσι όταν τα άτομα στις αντίστοιχες θέσεις έκαναν ίσως τον πιο καταστροφικό αγωνιστικό σχεδιασμό της τελευταίας δεκαετίας. Τότε η διοίκηση Πετρίδη δήλωνε ότι οι Μαντούκα και Πασιένσια έχουν την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν. Η πρώτη μεταγραφή του τεχνικού διευθυντή ήταν ο Τσοκο ενώ για να εκπληρωθεί η επιθυμία του Πασιενσία για απόκτηση του Λεάλ δωσαμε και λεφτά στην ομάδα του.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Σε χρόνο ρεκόρ ο Πορτογάλος αποτέλεσε παρελθόν ενώ όταν κρίθηκε κατάλληλο το timing αποχώρησε και ο Μαντούκα. Η διοίκηση κάνοντας την αυτοκριτική της για τα περσινά χάλια τονίζει ότι το μεγαλύτερο λάθος της ήταν που έδωσε εν λευκώ το θέμα στελέχωσης στους συγκεκριμένους και πως δεν έθεσε βέτο σε κάποιες περιπτώσεις.

Παρελθοντολογούμε γιατί σήμερα διαδραματίζεται ένα σκηνικό όπου ο Κρίστιανσεν παρουσιάζεται ως αυτός που κόβει και ράβει. Ο Κρίστιανσεν που πρώτη φορά στην καριέρα του παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις.

Προσοχή λοιπόν γιατί αν επαναληφθεί έστω και ως ένα βαθμό το περσινό σκηνικό δεν θα υπάρχει δικαιολογία για κανέναν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!