Απόλλωνας Vs ΑΠΟΕΛ 1-3

Η ομάδα μας αρνείται να παραδοθεί και με νέα ανατροπή έφυγε από το Τσίρειο θριαμβεύτρια. Το κάκιστο πρώτο ημίχρονο διαδέχτηκε ένα τρομερό 15 λεπτό στην επανάληψη όπου αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ βγάλαμε την ιδανική αντίδραση.

Με τον Τάμαρι να παίρνει πάνω του την ομάδα ήρθε η τρομερή ανατροπή με τον Ιορδανί να κερδίζει το πέναλτι της ισοφάρισης, να σκοράρει και να δίνει την ασιστ στον Σόουζα στο τρίτο.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο καλά τον αγώνα αφού με καλή κυκλοφορία και κατοχή κατάφερε να λειτουργήσει καλύτερα, χωρίς όμως να μπορεί να στείλει την μπάλα στην περιοχή του Βάλε.

Σταδιακά ο Απόλλωνας ισοζύγισε και παίζοντας πιο δυνατά κατάφερε να περιορίσει πλήρως την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας μας αλλά και να κρατήσει περισσότερο την μπάλα.

Οι Τάμαρι και Νάτελ κινούνταν στα δύο άκρα και παρόλο που άλλαξαν πλευρές δεν μπόρεσαν να πάρουν πρωτοβουλίες ενώ και ο Γιάκολις είχε πολλές λανθασμένες επιλογές.

Ούτε και ο Απόλλωνας όμως μπόρεσε να εξαργυρώσει την κατοχή της μπάλας αφού η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή παρά το ότι υπήρξαν κάποια αχρείαστα φάουλ που έφεραν νωρίς κίτρινες για τους Μερκή και Ιωάννου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ για τον Απόλλωνα. Στο 48 η εγκληματική ολιγωρία και νωχελικότητα των Καρλάο και Ιωάννου έδωσε την ευκαιρία στον Ζελάγια να πλασάρει εύστοχα και να κάνει τo 1-0.

Το γκολ αφύπνισε του παίκτες και παρόλο που η ομάδα έδειχνε να θέλει την επιπλέον ώθηση με μια αλλαγή κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω μέσα σε τρία λεπτά. Μετά που βρέθηκε κοντά στο να δεχτεί και δεύτερο γκολ, ο Τάμαρι αφηνίασε …

Στο 64 ο Ιορδανός έκανε μια επέλαση και μπαίνοντας μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από αμυντικό και ο Νικολάου καταλόγισε το πέναλτι. Ο Νατέλ που ανάλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και το 1-1 γεγονός.

Πριν μπορέσει ο Αυγουστή και οι παίκτες του να καταλάβουν τι έγινε ήρθε και το δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα. Στο 68 ο Τάμαρι κέρδισε την μπάλα από το κέντρο και με τρομερή κούρσα πέρασε δυο αμυντικούς και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε εύστοχα.

Το 1-2 ήταν γεγονός με την ομάδα μας να φέρνει πλέον τον αγώνα στα μέτρα της και με τη ψυχολογία πλέον να είναι ΑΠΟΕΛ. Η προσπάθεια του Απόλλωνα να αντιδράσει εκβιάζοντας πέναλτι έφερε τη χειρότερη τιμωρία με την υπογραφή του Σοουζα.

Στο 78 μια νέα επέλαση του Τάμαρι τον έφερε απέναντι από τον Βάλε τον οποίο πέρασε αλλά από πλάγια θέση πλέον το πιο σωστό ήταν να δώσει πάσα. Το έκανε και ο Σοουζα με ένα τρομερό πλασέ -σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να γίνει το 1-3.

Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι και το τέλος έγινε καλή διαχείριση με τον Τραμετσάνι να κάνει και τις αλλαγές αλλά και τον Ιωάννου να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινές: Μερκής, Ιωάννου (2η), Νατέλ

ΑΠΟΕΛ:
Ρόμο, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Γιάκολις, Καζού, Σόουζα, Γκέντσογλου, Νατέλ (82΄ Βιντιγκάλ), Τάμαρι, Μπέζιακ (87 Αλωνεύτης)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!