Αποποίηση Vs Ανάληψη Ευθύνης

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Πρόδρομο Πετρίδη μπροστά σε ένα σταυροδρόμι που δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να οδηγήσει την ομάδα μας θα τον κατέληγε σε κάποια στιγμή ακριβώς εδώ. Το πoιος δρόμος  από αυτούς που θα επιλέξει (αν όχι όλοι) θα οδηγήσουμε τον ΑΠΟΕΛ σε αδιέξοδο μόνο αυτός το γνωρίζει.

Το διοικητικό μοντέλο με όλες τις παραμέτρους και παραλλαγές που επέλεξε να εφαρμόσει μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση.

Οι δύο κατευθύνσεις στις οποίες καλείτε να ακολουθήσει είναι:

Αποποίηση Ευθύνης

Η γνωστή ιστορία με την καραμέλα των επιτυχιών η οποία μπορεί να πείθει αρκετούς από τους οπαδούς της ομάδας μας όμως πλέον δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευση και την αστοχία στο να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να είναι μια υγιής ομάδα.

Με αυτό το γνωστό σενάριο μπορεί να κερδίσει κάποιο χρόνο, όμως σίγουρα δεν μπορεί να κερδίσει κανενός την εμπιστοσύνη ότι η επόμενη κίνηση θα φέρει την αλλαγή στον ΑΠΟΕΛ

Ανάληψη Ευθύνης

Δύσκολη απόφαση για κάποιον να δαχτυλοδείξει τον εαυτό του ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος της υφιστάμενης κατάστασης. Θέλει θάρρος να παραδεχθεί κάποιος τα μοιραία λάθη που έχει διαπράξει και συνέβαλαν στο να βρεθεί ο ΑΠΟΕΛ στην σημερινή αγωνιστική και οικονομική κατάντια.

Οι αναγνώριση των λαθών θα πρέπει να συνδυαστεί και με την αλλαγή του διοικητικού μοντέλου του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X