Αποτελεσματικοί και πωρωμένοι

Αν όλοι στον Αρχάγγελο έχουν αντιληφθεί τη σημασία του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ, τότε οι πιθανότητες να κερδίσουμε για πρώτη φορά την ομάδα της Λάρνακας είναι μεγάλες.

Ο ΑΠΟΕΛ με το +4 και με τέσσερις αγώνες να απομένουν, καλείται να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν κερδίσουμε σήμερα δεν θα βρεθεί τρόπος να χαθεί ένα πρωτάθλημα που όσο προβληματική και αν κρίνεται η χρονιά μας αξίζει. Οι παίκτες λοιπόν καλούνται να παρουσιαστούν αποτελεσματικοί και πωρωμένοι.

Το δικό τους κίνητρο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των αντιπάλων ή τουλάχιστον αυτό πρέπει να αποδειχτεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τραμετσάνι έχει επιλογές και τα ερωτηματικά όσον αφορά την εντεκάδα αφορούν 1-2 θέσεις. Θεωρούμε ότι και πάλι θα επιστρατεύσει ένα πιο light σχήμα με τον Νατέλ προωθημένο αντί του Μπέζιακ.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι κρατημένες από τους γνωστούς αλλά υπάρχει επιλογή Ζαχίντ ή Ντε Βινσέτι. Πρόκειται για ευχάριστο πονοκέφαλο ο οποίος διευρύνεται και στους παίκτες που θα μείνουν στον πάγκο και μπορούν να βοηθήσουν αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!