Αποτελεσματικότητα και στοπ στα λάθη

Η κλήρωση με τον συγκεκριμένο αντίπαλο και στη συνέχεια το 1-1 του πρώτου αγώνα κάνουν το σημερινό επαναληπτικό με την ΑΕΚ, κρίσιμο όσον αφορά την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας.

Η αποτελεσματικότητα και ο περιορισμός των λαθών θα είναι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει από τη Λάρνακα με σκορ πρόκρισης. Αυτό σημαίνει νίκη ή ισοπαλία μεγαλύτερη από αυτήν του πρώτου αγώνα.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας τον τελευταίο ένα μήνα και βάλε δεν πείθει με την απόδοση της αφού τα πολλά και μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αποτρέπουν την ουσία που είναι οι νίκες.

Ο Τραμετσάνι και οι παίκτες καλούνται να βρουν τον τρόπο να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Το πώς θα γίνει αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο προπονητής. Οι ιδιαιτερότητες του κυπέλλου είναι γνωστές όπως επίσης και το ότι πρέπει να έχουμε επιθετικούς προσανατολισμούς χωρίς όμως να μένουμε εκτεθειμένοι πίσω, κάτι που συμβαίνει συχνά τελευταίως.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει rotation αφού την Κυριακή υπάρχει το νέο και για πολλούς σημαντικότερος αγώνας πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X