Άρης Vs ΑΠΟΕΛ 0-0

Οι αδυναμίες της ομάδας μας έβγαζαν μάτια εκ νέου έτσι ο στόχος για ένα θετικό αποτέλεσμα αποδείχτηκε αβάσιμος. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον Άρη που για 90 λεπτά αμυνόταν με κάθε τρόπο, σημαίνει ότι έχεις θέματα τα οποία ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι θα μπορέσουν να τα διορθώσουν το συντομότερο δυνατό.

Ο ΑΠΟΕΛ ήδη βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι των άλλων διεκδικητών και πλέον θα πρέπει να διαχειριστεί και την πίεση του διώκτη.

Ο αγώνας
Η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε από την αρχή την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία όμως ήταν ανούσια. Με τον Άρη να αμύνεται στο δικό του μισό, πολύ σύντομα φάνηκε ότι η μπαλα δεν μπορούσε να φτάσει να σωστές προϋποθέσεις στην περιοχή του αντιπάλου.

Με τον Εμπεσίλιο να δείχνει και πάλι καταβεβλημένος το οργανωτικό βάρος έπεσε στον Αλωνεύτη ο οποίος προσπάθησε με ατομικές ενέργειες να κάνει κάτι αλλά ήτνα και αυτός στενά μαρκαρισμένος.

Κάποιες προϋποθέσεις δεν οδήγησαν σε καλή τελική πάσα έτσι η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κάνει καν τελική προς το τέρμα.

Τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν ο Εμπεσίλιο αποχώρησε τραυματίας στο 42 επιβεβαιώνοντας τις ενδείξεις ότι βρισκόταν στα όρια του. Ο Σόουζα πέρασε στη θεση του με καθυστέρηση 44 λεπτών και πριν την ανάπαυλα έχασε την πρώτη ευκαιρία η οποία ήταν τεράστια.

Ο Βραζιλιάνος μετά από παράλληλη μπαλιά βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το πλασέ του ήταν αστοχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο αλλά με τον Άρη να έχει ακόμα μεγαλύτερη έγνοια στο να μην δεχτεί γκολ γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη δημιουργία ευκαιριών.

Με την κατάσταση να μην αλλάζει σε ουσιαστικό βαθμό ο Δώνης έκανε στο 65 την πρώτη κίνηση τακτικής με τον Ποτέ να περνά στη θεση του Βούρου και τον Φαριάς να μετακινείται στην αμυνα.

Ο χρόνος αναλωνόταν με την ομάδα μας να ταλαιπωρεί την μπαλα και να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά αφού έλειπε το καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σε γιόμες.

Αναπόφευκτα δημιουργήθηκαν και τα κενά στην αμυντική μας λειτουργία έτσι ο Βατερμαν χρειάστηκε να μας σώσει. Αυτό έγινε δύο φορές με πιο χαρακτηριστική αυτή στο 83 όταν έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Η τελευταία κίνηση του Δώνη ήταν να αποσύρει τον αρνητικό Ζαχίντ για να περάσει στη θεση του τον Βινίσιους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κυκλοφορήσει πιο σωστά η μπαλα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ έτσι το τελικό σφύριγμα Αναστάσιου σφράγισε το 0-0.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Καρλάο

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Καρλάο, Μερκής, Αλεξάνδρου, Βούρος(64΄ Ποτέ), Μοράις, Φαρίας, Εμπεσίλιο(45΄ Σόουζα), Αλωνεύτης, Ζαχίντ( 81΄ Βινίσιους), Ντε Καμάργκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X