Ανέφικτη η επιστροφή Καρλάο

Μπορεί οι μαζεμένοι τραυματισμοί και κυρίως αυτοί τον δυο κεντρικών αμυντικών να έκαναν πολλούς να θυμηθούν ότι ο Καρλάο ψάχνει ομάδα αλλά η επιστροφή του Βραζιλιάνου στον ΑΠΟΕΛ με τα σημερινά δεδομένα είναι ανέφικτη. Η περίπτωση του δεν σχολιάζεται μόνο ανάμεσα στους οπαδούς μας αλλά και από διάφορα sites που άρχισαν να κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ούτε η πλευρά του παίκτη αλλά ούτε και η επιτροπή προγραμματισμού παρουσιάζονται θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Καταρχάς ο παίκτης δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα μας με τα ίδια λεφτά που έπαιρνε πριν αποχωρήσει. Αυτό μάλιστα όταν έχει μεσολαβήσει ένα εξάμηνο απραξίας και πολλών τραυματισμών.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ πέραν του ότι δεν ξεχνούν ότι ο παίκτης έφυγε σχεδόν εκβιαστικά προβληματίζονται για τους τραυματισμούς τους έστω και αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να ηγηθεί και να δώσει λύσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό με αυτά τα δεδομένα ο Λορένθο καλείται άμεσα να βρει άλλον παίκτη εκτός και αν μια πλευρά διαφοροποιήσει σε ουσιαστικό βαθμό τα θέλω της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X