Αστυνομική ανακοίνωση για τη Βέρνη

Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν την Βέρνη για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα YOUNG BOYS – ΑΠΟΕΛ, για το Europa League, που θα γίνει στο στάδιο STADE DE SUISSE στις 20 Οκτωβρίου 2016, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

· Την ευθύνη για την ασφάλεια των φίλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στην πόλη και το στάδιο STADE DE SUISSE της Βέρνης θα έχει η Αστυνομία της Βέρνης, σε συνεργασία με τις αρχές ασφάλειας του σταδίου.· Οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ, που θα φτάσουν με πούλμαν και μικρά λεωφορεία στην πόλη της Βέρνης από άλλες πόλεις για τον αγώνα, καλούνται όπως μεταβαίνουν απευθείας στο στάδιο (βλέπε συνημμένο χάρτη).

· Στον χάρτη που επισυνάπτεται φαίνεται η ακριβής τοποθεσία για την επιβίβαση και την αποβίβαση των φίλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

· Οι οργανωμένες πορείες οπαδών γενικά απαγορεύονται.

· Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, επιθυμούν να μεταβούν στο στάδιο με το τρένο, συμβουλεύονται όπως μεταβούν στο σιδηροδρομικό σταθμό Bern-Wankdorf S Bahn, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο.

· Η Αστυνομία παρακαλεί όπως όσοι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα χρησιμοποιήσουν ιδιωτικά οχήματα, να σταθμεύουν στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης του σταδίου.

· Για ευκολότερη πρόσβαση στο στάδιο, η Αστυνομία της Βέρνης συστήνει τους οδηγούς όπως χρησιμοποιήσουν την έξοδο 37 του αυτοκινητόδρομου 37 “Bern-Wankdorf”.

· Λόγω και άλλων εκδηλώσεων στην Βέρνη, οι χώροι στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένες και η Αστυνομία συνιστά το κοινό, όπως χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

· Όσοι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα μεταβούν στο στάδιο με πούλμαν τα οποία θα διατεθούν από τον τουριστικό πρακτορείο TRAVELNET, πρέπει να φτάσουν στο γήπεδο έγκαιρα.

· Περισσότερες πληροφορίες για την διακίνηση από την πόλη προς το στάδιο, με τα διάφορα μέσα συγκοινωνίας, μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο χάρτη.

· Για τους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούν να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της πόλης, η Αστυνομία της Βέρνης συστήνει την περιοχή Aarbergergasse. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια.

· Όσοι θα μεταβούν με τα πόδια στο γήπεδο, πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Aarbergergasse-Genfergasse-Hodlerstrasse-Lorrainebrόcke-Nordring-Standstrasse-Winkelriedstrasse-Sempachstrasse.

· Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο στάδιο με λεωφορείο από την πιο πάνω περιοχή, η Αστυνομία συστήνει να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο αρ. 20 (βλέπε συνημμένο χάρτη).

· Το στάδιο ανοίγει για το κοινό στις 20:00. Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ δυνατό να χρειαστεί να παραμείνουν στο στάδιο έως και 30 λεπτά περίπου.

· Σημαίες και πανό άλλων ομάδων, προσβλητικού, αισχρού και πολιτικού περιεχομένου δεν θα επιτρέπεται να περάσουν εντός του σταδίου και θα κατάσχονται.

· Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

· Η μέθη, η μεταφορά κατοχή, και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη της Βέρνης, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται. Συστήνεται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για οποιαδήποτε αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

· Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών εύφλεκτων υλικών. Επίσης απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

· Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

· Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.

· Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

· Δεν επιτρέπεται επίσης το κάπνισμα σε χώρους του Σταδίου, οι οποίοι είναι σηματοδοτημένοι με τη σχετική ένδειξη.

· Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

· Τόσο στους χώρους συγκέντρωσης των φίλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στην πόλη της Βέρνης, όσο και στους χώρους του σταδίου ένστολα μέλη της ομάδας διαλόγου της Αστυνομίας της Βέρνης, τα οποία για εύκολη αναγνώριση θα φέρουν πορτοκαλί γιλέκα, θα βρίσκονται συνέχεια στην διάθεση σας.

· Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία της Βέρνης, παρακαλείται να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα της (www.police.be.ch). Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε μαζί με την Αστυνομία στο τηλέφωνο 112.

Η Κυπριακή Αστυνομία και η Αστυνομία της Βέρνης, εύχονται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, καλή διαμονή στην Βέρνη, να έχουν ένα ευχάριστο ταξίδι και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!