Άτακτος πρώτος

Τέταρτος σε λεπτά συμμετοχής, πρώτος όμως από όλους τους κύπριους είναι ο Νικόλας Ιωάννου. Είναι από τις λίγες φορές που η λέξη τέταρτος είναι ίσως πιο σημαντική από το πρώτος αφού για να το πετύχει αυτό κάποιος στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να παίζει πολλά κιλά μπάλα.

Το σκουλλούην ήταν από τις μεγάλες ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Μοράις, Βούρος και Σόουζα ήταν οι μόνοι μονιμότεροι από αυτόν. Κατάφερε να περάσει παίκτες όπως τον Καζού και Ταμάρι. Και να σκεφτείς κανείς ότι ο Ιωάννου δέχθηκε 3 κόκκινες κάρτες φέτος γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή σε κάποια παιχνίδι. Πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω να βρούμε παίκτη μας που δέχθηκε 3 κόκκινες σε μια χρονιά. Η ποιότητα του όμως είναι τέτοια και το γεγονός ότι οι 2 κόκκινες ήταν στα τελευταία λεπτά, κανείς δεν νοιάστηκε ιδιαίτερα που 3 φορές αποβλήθηκε.

Αν και αμυντικός ο Ιωάννου σκόραρε 4 φορές, με κορυφαία την γκολάρα με τον Απόλλωνα στο τελευταίο παιχνίδι, και έδωσε και μία ασίστ.

Αξιοσημείωτο, μιας και αναφερθήκαμε στις κάρτες, είναι το γεγονός ότι δέχθηκε λιγότερες κίτρινες κάρτες (2) στο πρωτάθλημα από κόκκινες!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X