Αυτό που καθορίσει τιμή και χρόνο πώλησης

Οι αναφορές πλέον είναι παραπάνω από καθημερινές αφού το θέμα Σάλλαϊ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε αντίθεση με την άποψη ορισμένων το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον παίκτη δεν είναι τεχνητό ή ακαδημαϊκό.

Όπως έχουμε αναφέρει προ ημερών το ΑΠΟΕΛ έχει ήδη πει όχι σε Γαλλική ομάδα κρίνοντας ότι είναι εφικτό στο επόμενο χρονικό διάστημα να έρθει πρόταση από ομάδα που μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα.

Η διοίκηση Πετρίδη διαρρέει ότι το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην αξία και προοπτική του Σάλλαϊ και μια από τις συζητήσεις πλέον είναι και η τιμή παραχώρησης του νεαρού μέσου.

Αυτή όμως δεν μπορεί να καθοριστεί με αντικειμενικά κριτήρια αφού θα προκύψει από πολλούς παράγοντες. Το σίγουρο είναι ότι τόσο η πλευρά του παίκτη όσο και η δική μας επιδιώκουν να γίνει ένα deal στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Πολλά θα κριθούν από την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό όπου η ομάδα θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον 3ο προκριματικό γεγονός που θα φέρει έσοδα που θα κάνουν ακόμα πιο απαιτητική την πλευρά μας στην κοστολόγηση του παίκτη. Το worst case scenario είναι αυτό όπου ένας πρόωρος αποκλεισμός θα φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις και μια από αυτές θα είναι η πώληση ενός τουλάχιστον παίκτη προκειμένου να περιοριστεί ο ελλειμματικός προϋπολογισμός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X