Μπράβο σε όλους αλλά …

Ελάχιστοι από εμάς πίστευαν ότι η ομάδα μας θα είχε βαθμολογικό κέρδος στην έδρα της Σάλκε αλλά οι παίκτες το πίστεψαν και πάλεψαν. Έχοντας απρόσμενα καλή αμυντική λειτουργία και ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική πειθαρχία οι παίκτες του Κετσπάγια είδαν στα μάτια τον αντίπαλο. Ούτε οι τραυματισμοί επηρέασαν την ομάδα ενώ κάποιοι δικαιολογημένα κρίνουν ότι η μετακίνηση του Καρλάο στο αριστερό άκρο, έστω και αν έγινε αναγκαστικά στο τέλος βοήθησε.

Η Σαλκε έκανε τις δικές της ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν ο ΑΠΟΕΛ που είχε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς η μπαλα δεν μας έκανε το χατίρι στις ξεκάθαρε ευκαιρίες που βρήκαμε.

Επειδή είμαστε ο ΑΠΟΕΛ το αλλά που χρησιμοποιήσαμε στον τίτλο είναι απαραίτητο! Χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε την ηρωική προσπάθεια αν υπήρχε λίγη μεγαλύτερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το τέρμα που δεχτήκαμε.

Ο ΑΠΟΕΛ μεγαλούργησε στην Ευρώπη επειδή κατάφερε να αποβάλει το κυπριακό σύνδρομο της τιμητικής ήττας. Μεγαλούργησε γιατί μπόρεσε μέσα από τις γνωστές του πορείες να πάρει αποτελέσματα ακόμα και μέσα σε έδρες όπως αυτήν της Σάλκε.

Η ομάδα έδειξε σήμερα ότι με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να παρουσιαστεί καλύτερη στα ευρωπαϊκά σαλόνια του χρόνια και να μαζέψει βαθμούς όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X