Χάνεται και το τελευταίο deadline αλλά…

Η μάχη με τον χρόνο δεν θα κερδιθεί αφού έφτασε η μέρα όπου η ομάδα μας πρέπει να δηλώσει το ρόστερ που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την TNS. Η αναποφασιστικότητα σε συνδυασμό με το ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κλείσει πιο νωρίς από προηγούμενες χρονιές το ρόστερ μας έφεραν ενώπιων ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων. Οι χτεσινές μαραθώνιες επαφές με επιθετικούς, αμυντικούς και τον Γιαννιώτα ήταν ουσιαστικές αλλά δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν σε συμφωνία.

Ο στόχος πλέον είναι να κλείσει τις επόμενες ώρες ένας τουλάχιστον παίκτης έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το παράθυρο που δίνει η UEFA για να δηλωθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής μέχρι τη Δευτέρα.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την TNS και πρακτικά ίσως πάρει συμμετοχή στον επαναληπτικό αφού ο πρώτος αγώνας είναι την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριστερός μπακ και ο επιθετικός που έχουμε τρομερή ανάγκη προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί στον 3ο προκριματικό δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στον 2ο προκριματικό.

Η πορεία θα δείξει αν αυτή είναι η συνταγή αποτυχίας κάτι που συνέβηκε πέρσι με την Αστάνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!