Χαρούμενος και φευγάτος

O προπονητής μας έκανε τις δηλώσεις και στη συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο Λάρνακας. Όχι γιατί ισχύει η βρώμα ότι θα απολυθεί από τη διοίκηση αλλά γιατί έκρινε σκόπιμο να πάει στο Αζερμπαϊτζάν προκειμένου να παρακολουθήσει αύριο το Γκαραμπάκ – Ντάνταλκ.

O Τραμετσάνι δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του Πάβλοβιτς…

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι το σημερινό σε σχέση με το πρώτο. Προσεγγίσαμε τον αγώνα πολύ καλύτερα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Ήμασταν πολύ δυναμικοί στο να κερδίζουμε τις μπάλες που είχαμε χάσει».

Για την κατάσταση του Τάμαρι: «Δεν έχω νεότερη πληροφορία για τον Τάμαρι. Θα περιμένουμε την ενημέρωση από τους γιατρούς».

Για τους δυο πιθανους αντιπάλους της ομάδας του στον επόμενο γύρο: «Είδαμε το πρώτο παιχνίδι. Είναι δυο διαφορετικές ομάδες. Η Ντάνταλκ παίζει σε γήπεδο με τεχνητό γρασίδι. Η Καραμπάχ είναι μια πολύ δυνατή και τεχνική ομάδα. Φυσικά δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια με όποιο κι αν μας λάχει να παίξουμε».

Για την εμφάνιση του Πάβλοβιτς: «Δεν ήταν μόνο τα τρία γκολ που πέτυχε. Έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τη ομάδα, ιδιαίτερα με τον τρόπου που έλεγχε τη μπάλα. Έκανε μια πάρα πολύ σημαντική δουλειά και φυσικά είμαι χαρούμενος για αυτό».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!