Χωρίς τις θέσεις μας φέτος

Ο κορωνοϊος και τα σχετικά διατάγματα για την αντιμετώπιση του δημιούργησαν νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο τα οποία θα επηρεάσουν και τη νέα χρονιά. Η παρακολούθηση των αγώνων προβλέπει πολλά και διάφορα με πιο σημαντικό την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Τα εισιτήρια διαρκείας και ο τρόπος διάθεσης τους είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς και όπως έχει λεχθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας η διοίκηση θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες. Οι εκτιμήσεις πάντως που έλεγαν ότι δεν θα ισχύσουν για φέτος οι θέσεις που κατείχαν μέχρι σήμερα οι κάτοχοι διαρκείας αφού οι περισσότεροι θα χρειαστεί να μετακινηθούν.

Ο Πετεβίνος σε σημερινές του δηλώσεις σκιαγράφησε τη λογική…

«Θα προχωρήσουμε σε ανάλυση των λεπτομερειών μέχρι την τελευταία ημέρα της εβδομάδας. Κάποια στοιχεία μπορώ να τα πω. Ο ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσει στην α΄ φάση με την λίστα αφοσίωσης. Θα δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που βρίσκονται ψηλά στις λίστες και μετά θα ακολουθήσει μια β΄ φάση προτεραιότητας που θα χωρίζεται σε τρία κομμάτια. Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι θα είναι μια χρονιά ιδιαίτερη. Η προτεραιότητα να εξασφαλίσουν την θέση τους θα ισχύσει στον πλήρη βαθμό για την σεζόν 2021-2022 αλλά ο κόσμος πρέπει να μπει στην λογική ότι φέτος δεν υπάρχουν οι θέσεις τους».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X