Χτίζει το δικό του γαλαζοκίτρινo succes story

Ο Τόμας Κρίστιανσεν ήρθε στον ΑΠΟΕΛ έχοντας ένα αξιόλογο αλλά μικρής χρονικής διάρκειας βιογραφικό ως προπονητής και αυτό προκαλούσε κάποια νευρικότητα στους οπαδούς μας που πάντα ψάχνουν κάτι για να αγχωθούν.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν εξελίχθηκε ομαλά και όπως θα ήθελαν όλοι στην ομάδα μας με αποτέλεσμα στις αρχές της αγωνιστικής χρονιάς να υπάρχει μια γενικότερη μουρμούρα για τις προοπτικές της ομάδας μας.

Παρά τα όποια αγωνιστικά κενά η διαχείριση του Κρίστιανσεν και των συνεργατών του ήταν άψογη και έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να δούμε την ομάδα μας να γράφει ιστορία στο Europa League και να ανταποκρίνεται ταυτόχρονα και στο πρωτάθλημα.

Ο Κρίστιανσεν αν και έχοντας στο βιογραφικό του ως προπονητής μια διετία στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε όσα μας είπε όταν υπόγραφε στον ΑΠΟΕΛ, ότι δηλαδή του αρέσει και θα αντέξει την πίεση.

Στον πρώτο του χρόνο λοιπόν ως προπονητής της καλύτερης και πιο απαιτητικής ομάδας την οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την έχει ήδη στείλει στους 16 του Europa League.

Η ομάδα μας έχει ακόμα δρόμο να διανύσει στο πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσει πολλά αλλά όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Και αν όλα εξελιχθούν όπως θέλουμε η πρώτη χρονιά του Κρίστιανσεν στον ΑΠΟΕΛ θα είναι ονειρική.

Και όπως και σε άλλες περιπτώσεις προπονητών ή και παικτών θα αποδειχθεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στην Ευρώπη για όποιον θέλει να χτίσει ένα αξιόλογο βιογραφικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X