Δείχνουν ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν

Μπορεί η διοίκηση Πετρίδη να τυγχάνει ασυλίας από τα μέσα ενημέρωσης όσον αφορά τους τραγικούς χειρισμούς της αλλά εισπράττει με διάφορους τρόπους την απαξίωση του κόσμου. Ο εκπρόσωπος τύπου προσπαθεί να πιαστεί από κάπου στην προσπάθεια του να ισορροπήσει μεταξύ της απογοήτευσης και της πιθανότητας που υπάρχει ακόμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας δεν δείχνει ότι θέλει και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Πετεβίνος πάντως έκανε τις δικές του τοποθετήσεις…

«Είμαι έξι χρόνια στην ομάδα. Περιόδους αμφισβήτησης ζήσαμε πάρα πολλές. Έχουμε ζήσει και άλλες έντονες. Το πιο έντονο, όμως, είναι η εσωτερική πίστη. Δεν θεωρώ σε καμιά περίπτωση, πως ο κόσμος χάνει την πίστη του. Οτιδήποτε μου συμβεί μπορώ να το αντιμετωπίσω, αυτή είναι η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛίστα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε να είναι ΑΠΟΕΛ, είναι ΑΠΟΕΛ. Είναι ευθύνη όλων μας. Επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών, μπορεί κάποιος να πει πως δεν επηρέασαν. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις. Τα λόγια δεν σημαίνουν τίποτα. Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ας μου συγχωρεθεί αυτό ότι επαναλαμβάνω τα ίδια, όμως αυτή είναι πραγματικότητα».

«Πάμε με πολύ μεγάλη προοπτική στο παιχνίδι, το λέω αυτό το πράγμα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Οι πιθανότητες πρόκρισης μας είναι ελάχιστες. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που συμμετέχουμε σε ένα μέρος του θεσμού που τώρα είναι ιδιαίτερο και δεν πρέπει να το βλέπουμε ως αγγαρεία αλλά ούτε και να το υποτιμούμε. Από πλευράς των παικτών το κριτήριο πρέπει να είναι πόσες φορές στην καριέρα τους θα αγωνιστούν σε τέτοιου είδους παιχνίδι. Απέναντι σε κακά δεδομένα, όπως το σκορ του πρώτου αγώνα, μπορούμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό πιστεύω ζητά και ο κόσμος ως προτεραιότητα».
Για τη σταθερότητα της ομάδας :
«Αυτή είναι η ιστορία της ζωής μας. Κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Αν υπήρχε θα τη δίναμε από την αρχή. Αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο να απαντηθεί από καμιά ομάδα φέτος. Καμιά ομάδα φέτος δεν είναι σταθερή. Η διαφορά του ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας από την Ανόρθωση, είναι ι δύο βαθμοί. Ότι και να λέμε δεν υπάρχει διαφορά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δώσει 14 παιχνίδια περισσότερα. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο ασταθής, γιατί έχει παίξει ακόμη ένα γύρο παραπάνω. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι πραγματικά εαυτός μας, σε σχέση με τη βιώνουμε φέτος. Εξαρτόμαστε ακόμη από τα δικά μας πόδια. Αν θέλουμε να εννοούμε ότι αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας πρέπει να το δείξουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X