Δεν αποφευχθήκαν τα ρεζιλίκια

Μπορεί το γκολ στις καθυστερήσεις να επιτρέπει στην αποστολή να επιστρέψει στην Κύπρο με σκυμμένα τα κεφάλια και ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης αλλά η εικόνα που έβγαλε το ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους είναι ότι το γκολ του Καζού δεν μας βοήθησε να αποφύγουμε τον αποκλεισμό και τα συνεπακόλουθα του.

Πρέπει επίσης να γίνει αντιληπτό ότι το μόνο θετικό από το χτεσινό τραγικό 90λεπτο ήταν πως ήρθε αυτό το γκολ αφού η υπεροχή και κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ουσιαστική. Και στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία.

Ο Μπαλταζάρ δικαιολογημένα δέχεται έντονη κριτική αφού έμεινε εκτεθειμένος για πολλούς και διάφορους λόγους. Ανεξαρτήτως της έντασης και του τρόπου που γίνεται αυτή η κριτική είναι γεγονός ότι το πλάνο του προπονητή μας αποδείχτηκε ανεπαρκές.

Τι και πόσα πράγματα θα αλλάξει προκειμένου να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό ΑΠΟΕΛ την Τρίτη είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη.

Το χάλι της Λιθουανίας γίνεται ακόμα πιο εκνευριστικό αφού είναι φανερό ότι είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που δεν έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο. Αυτό όμως δεν πρέπει να εφησυχάζει αφού αποδειχτήκαμε επανειλημμένα αυτοκαταστροφικοί αν θεωρήσουμε οτιδήποτε δεδομένο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!