Δεν αρκεί η υπομονή

Όσοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και θεωρούν ότι κουτσά στραβά θα κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα συστήνουν υπομονή. Βλέπουν και αυτοί ότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι προβληματικό αλλά θεωρούν ότι σταδιακά η ομάδα θα ρολάρει. Κάτι άλλο που αναγνωρίζουν όλοι είναι ότι η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες είναι προσανατολισμένοι το Champions League.

Είναι για αυτό που θα ξεσκιστούν την Τρίτη με την Τότεναμ. Ο ίδιοι που δεν μπορούσαν να τρέξουν και να ανταλλάξουν δυο πάσες στους αγώνες πρωταθλήματος.

Αυτή η κατάσταση κρίνεται ως φυσιολογική για κάποιους και απαράδεκτη για άλλους.

Επειδή δεν μπορεί κανείς να στερήσει ή να εμποδίσει την τεχνική ηγεσία ή τους παίκτες να ονειρεύονται σπουδαίας ομαδικές ή και ατομικές επιτυχίες στο Champions League, πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Τότεναμ θα έχει καταλυτικό ρόλο στο να προσγειωθούν όλοι ή αν θα συνεχίσουν να πετούν στα σύννεφα.

Σε κάθε περίπτωση η υπομονή δεν αρκεί για να δούμε έναν βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ. Και αν δεν δούμε την ομάδα να συμμαζεύεται τα χειρότερα είναι πίσω μας γιατί η συνταγή της Ανόρθωσης μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία από όλες τις ομάδες.

Το απέδειξε ο Άρης που επιστράτευσε απλά μια πολυπρόσωπη άμυνα και κατάφερε με σχετική ευκολία να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Και δεν σχολιάζουμε καν τις δυο σωτήριες αποκρούσεις του Βάτερμαν στο τέλος. Ούτε την άτσαλη έξοδο του στη φάση που οι Λεμεσιανοί ζήτησαν πέναλτι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!