Δεν αρκούν οι εκλάμψεις

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε ήδη σε ρυθμούς αιώνιου ντέρμπι με τους αρμόδιους και όχι μόνο να προσπαθούν να αναδείξουν τα θετικά της ισοπαλίας με τον Απόλλωνα. Ένα από αυτά αφορά τις κινήσεις που έγιναν από τον Κρίστιανσεν προκειμένου να αποτραπεί η ήττα. Η είσοδος στον αγώνα των Ορλάντι και Μπερτόλιο έπαιξε το δικό της ρόλο αφού οι δυο στο διάστημα που αγωνίστηκαν είχαν καλή απόδοση με τον τελευταίο μάλιστα να χρίζεται σκόρερ.

Η μεγάλη εικόνα όσον αφορά όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού είναι γνωστή και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις αδυναμίες που έχει η ομάδα μας που ακόμα προσπαθεί να κερδίσει ντέρμπι.

Πέραν του Λάγο κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σταθεροποιήσει την απόδοση του στα επιθυμητά επίπεδα ενώ κάποιοι από αυτούς όπως ο Μπρεσάν βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλου. Ακόμα και αυτός ο Λάγο όμως χρειάστηκε αρκετό καιρό για να δείξει ότι είναι αυτό που θέλαμε εδώ και χρόνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο πρώτος γύρος έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και για να μπορέσουμε στη συνέχεια να ανατρέψουμε τα βαθμολογικά δεδομένα θα πρέπει οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι να μην περιορίζονται σε εκλάμψεις αλλά να αρχίσουν να έχουν πιο ενεργό συμμετοχή και συμβολή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!