Δεν είμαστε κανονική ομάδα

Ο Ουζουνίδης και ο Πετρίδης δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το παραδεχτούν αλλά πριν καλά καλά αρχίσει η νέα χρονία, ο ΑΠΟΕΛ στέλνει τα πιο ανησυχητικά σημάδια. Αυτά ομάδας που δεν είναι πραγματική ομάδα αλλά μια σύναξη ατόμων που ο καθένας σκέφτεται και λειτουργεί για την πάρτι του.

Στοιχεία που έβγαζαν μάτια στο Κόσοβο πρέπει να προβληματίσουν αφού ήδη βρισκόμαστε σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Όταν ο Εφραίμ μετά το τέλος του αγώνα και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του δήλωσε ότι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν τι εστί ΑΠΟΕΛ, δεν θα έπρεπε να χρειαστεί να πούμε κάτι άλλο. Ο εκ των αρχηγών βλέπει πράγματα και θάματα καθημερινά στον Αρχάγγελο τα οποία γίνονται αντιληπτά και στον κόσμο μέσα από τους αγώνες.

Η φάση πριν την εκτέλεση του πέναλτι με το ζητούμενο το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι, τα καμώματα του Τάμαρι και τον Ουζουνίδη θεατή ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές.

Οι ατομικές ενέργειες συγκεκριμένων παικτών με αποκορύφωμα αυτές του Ιωάννου που στην ολότητα τους ήταν προκλητικά λανθασμένες ήταν ένα άλλο στοιχείο.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ δεν βγάζει υγεία και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και ουσιαστικά είναι θέμα χρόνο να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X