Δεν είναι αργά

Η κατάσταση πλέον είναι παραπάνω από ανησυχητική. Αναφέρομαι στη ψευδαίσθηση του Δώνη ότι θα μπορέσει να κάνει κάποιους παίκτες πολυεργαλεία που θα παίζουν καλά στην μη φυσική τους θέση. Επιχειρεί κάτι τέτοιο από την αρχή της χρονιάς με τον Σαλάι ο οποίος βολοδέρνει στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ο μικρός δεν φταίει σε τίποτα για την ατεκμηρίωτη επιμονή του προπονητή του έστω και αν φθείρεται αφού η δυσκολία του να ανταποκριθεί βγάζει μάτια. Το ότι στους περισσότερους αγώνες είναι η πρώτη ή και δεύτερη αλλαγή δεν είναι τυχαίο αφού η ομάδα είναι ακρωτηριασμένη από τα άκρα.

Αυτό ήταν ολοφάνερο και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Έγινε επίσης ακόμα πιο έντονο γιατί ο Σάλαι είχε απέναντι του ένα ταχύτατο μαυρούην ο οποίος τον βίδωσε κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά η ομάδα μας για έναν ημίχρονο επιχειρούσε να αναπτυχθεί κυρίως από την αριστερή πλευρά.

Πλέον πρέπει να αλλάξει κάτι γιατί ο όλος χειρισμός αποδεικνύεται και ζημιογόνος στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να κερδίσει το πρωτάθλημα. Είναι αποδεκτό ότι ο προπονητής μας στερείται επιλογών λόγω κακού προγραμματισμού και την ιστορίας του Εφραίμ αλλά αυτό δεν του δίνει άλλοθι.

Σχολίασα και την περασμένη εβδομάδα ότι ο Δώνης βρίσκεται κάτω από πίεση την οποία δυσκολεύεται να διαχειριστεί σωστά. Η δημόσια στοχοποίηση των αμυντικών χαφ και κυρίως του Σόουζα δεν εξυπηρετεί σε κάτι.   

Την Κυριακή στο ΓΣΠ επιβεβαιώθηκε ότι ο προπονητής μας έχει χάσει το μέτρο. Γύρω στο 40 εντελώς απρόκλητα έκρινε σωστό να ασχοληθεί με έναν ποδοσφαιρικό σχόλιο που έγινε από οπαδό μας που καθόταν πίσω από το πάγκο. Ασχολήθηκε με το να αρχίσει να τον βρίζει χυδαία και στο τέλος χρειάστηκε η παρέμβαση του 4ου διαιτητή.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο φέτος ενώ υπάρχει και προηγούμενο από την πρώτη του θητεία όταν αναγκάστηκε μάλιστα να προβεί και σε γραπτή απολογία.

Συμβαίνουν πολλά και διάφορα που δείχνουν ότι ο Απόλλωνας εκπέμπει περισσότερη υγεία και δυναμική από τον ΑΠΟΕΛ. Σε όλα τα επίπεδα και από όλους τους συντελεστές.

Παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα δρόμος και παρόλο που αν μας κερδίσουν την Κυριακή θα έχουν σοβαρό προβάδισμα πρέπει να συνέλθουμε.

Δεν είναι αργά για να γίνουμε περισσότερο ΟΜΑΔΑ. Αυτό ξεκινά και τελειώνει στον Αρχάγγελο. Ο Δώνης και το πολυπληθές επιτελείο του πρέπει να ηρεμήσουν και να προετοιμάσουν καλά την ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να λειτουργήσουν περισσότερο ομαδικά και λιγότερο για την πάρτι τους.

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Εμπεσίλιο και του Ζαχίντ τους τελευταίους αγώνες είναι άκρως προβληματική. Και όταν οι δυο πιο ποιοτικοί σου παίκτες δεν είναι καλά δεν θα κερδίσεις καμία ΑΕΚ όσο εξαιρετικά και αν νομίζει οποιοσδήποτε ότι παίξαμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X