Δεν είναι η ίδια ομάδα

Ο Τραμεζάνι φανερά χαρούμενος πανηγύρισε με τη ψυχή του την τεράστια νίκη επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό. Αγκαλιάζοντας όλους τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα αλλά και τους διοικούντες ένιωθε, δικαίως, ευχαριστημένος για τις επιλογές που έκανε αλλά και δικαιωμένος.

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην απόδοση αλλά έστειλε ταυτόχρονα και μηνύματα σε όλους όσους αποφάσισαν να κρατήσουν τους οπαδούς εκτός γηπέδων για τους γνωστούς λόγους. “Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι η ίδια ομάδα χωρίς τους οπαδούς του” ήταν η ατάκα που ξεχώρισε.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα. Ζούμε για αυτά τα παιχνίδια. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας που ήταν πολύ καλός, παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο. Νιώθαμε όλη τη βδομάδα, ότι μπορούσαμε να βγάλουμε καλή απόδοση. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε χθες στο προπονητικό κέντρο.Ήταν η πρώτη φορά που υπήρχε τέτοια ατμόσφαιρα. Τα γήπεδα μας έχουν ανάγκη τους οργανωμένους, γιατί αγαπούν την ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι η ίδια ομάδα χωρίς τους οπαδούς του. Μπορούμε να βρούμε μια λύση για να έχουμε ατμόσφαιρα»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X