Δεν είναι αστείο, ο Μερκής έχει δίκαιο

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε κάτι που πριν τον αγώνα φαινόταν ακατόρθωτο κάνοντας όλους να απορούν για το πως γίνεται μια ομάδα που βολοδέρνει στο κυπριακό πρωτάθλημα να στέκεται με αξιώσεις απέναντι στους καλύτερους της Ευρώπης. Οι εξηγήσεις είναι συγκεκριμένες και πειστικές αλλά αυτό που έχει πλέον σημασία είναι να προσεγγίσουν σωστά την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι παίκτες.

Το θέμα είναι εγκεφαλικό και για να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να κάνει το σερί νικών που απαιτείται θα πρέπει όλοι στον Αρχάγγελο να αρχίσουν να σκέφτονται όπως ο Μερκής.

Αυτός που κιόλας από ψες είπε ότι όσο αστείο και αν ακούγεται το σημαντικό πλέον είναι το παιχνίδι με την Πάφο.

Όσοι λοιπόν εξιτάρονται από το ενδεχόμενο πρόκρισης στους 32 του Europa League και αγωνιούν για τον αγώνας της 21ης Νοεμβρίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι σχετικές δηλώσεις του Μερκή:

”Σίγουρα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Όλοι ξέρουμε για είναι η  Ντόρτμουντ σε αυτή την έδρα. Καταθέσαμε ψυχή. Με λίγη τύχη στο τέλος σε μια φάση που βρήκαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι περισσότερο από τον βαθμό. Στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα γιατί χάσαμε αρκετούς βαθμούς και θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα”.

Για την προοπτική στην Ευρώπη μετά από αυτό το αποτέλεσμα είπε: ”Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον βαθμό σε μια τέτοια έδρα, θα δούμε στο επόμενη παιχνίδι. Όσο και αν ακούγεται για κάποιους αστείο προτεραιότητα πλέον έχει το παιχνίδι με την Πάφο. Προσηλωνόμαστε σε αυτό”. 

Για τον περιορισμό μιας τόσο δυνατής ομάδας που διαθέτει μια από τις πιο ποιοτικές επιθετικές γραμμές είπε: ”Δεν υπάρχει μυστικό. Ήταν συνολική δουλειά. Όλα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά. Δεν δίναμε πολλή χώρο στον Ομπαμεγιάγκ αφού ξέραμε ότι είναι πολύ επικίνδυνος”. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X