Δεν είναι αστείο

Καλημέρα αδέλφια,

Η διοίκηση ήθους των χόχων, που θυμήθηκε να τουϊτάρει για τον Κίσινγκερ και τα νόμπελ ειρήνης πρέπει να μην αντέχει άλλο. Δείχνει αδύναμη και προσπαθεί να βάλει τα αρνάκια να σκέφτονται άλλα πράγματα… βασικά για να μεν τους τα πρίζουν τούτους.

Εν μας κανούν αππώματα που τάχα θέλουν να αγοράσουν το Μακάρειο τζίνοι (αλήθεια, όχι σοβαρά τώρα, να φάτε δεν έσιετε… έννα αγοράσετε γήπεδο;) τωρά επιάσαν τα πραξικοπήματα, τα αντι-κομματικά, τα αντι-γιου-ες-ες-αρ, τζαι μόνο Ομόνοια, τζαι μόνο αιώνια τζαι ότι μ@λ@κί@ σκεφτούν. Αλλό λλίον τούτοι εννά μας πουν ότι ήταν και μπροστάρηδες στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ.

06miltisorange

Τζαι εξαναείπα το. Τώρα να δείτε ότι εννα πουν ότι τον Μιλτήν έβαεν τον ο ΑΠΟΕΛ μέσα στην ομόνοια για να την καταστρέψει. Για αυτό τζαι είναι πορτοκαλί το λογότυπο του. Τζαι μεν μου πείτε ότι αππώθηκα τζαι υπερβάλω γιατί ΟΛΑ μπορούν να συμβούν. Αν σας ελάλουν πρν 5 χρόνια ότι ο Μιλτής επήρεν το Χριστόφκια δικαστήριο θα με ελαλούσατε αππωμένο, έννεν;

Συνεχίζοντας με τους χόχους και τα ψυχολογικά, ας αλλάξουμε χρώμα και ας μεταφερθούμε στους μπλε. Θέλουμε να στείλουμε μηνύματα κατανόησης και συμπόνιας. Πραγματικά ελπίζουμε ποτέ να μην ζήσουμε αυτό το κακό που τους βρήκε. Πραγματικά πρέπει να σάλταρε το μυαλό τους που σκέφτονται συνέχεια το:

untitled-1

Ακούσαμε ότι ο Πρόδρομος άρχισεν να μαθαίνει του πίνακες των πολλαπλασιασμών. Εξεκίνησε που του 360

4

 

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ. Ιερώνυμος Β΄, ο 20ός Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος από της ανακηρύξεως του Αυτοκεφάλου της με τον τίτλο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, αποφάσισε να ψάξει για αβέιλαπολ ημερομηνία για να εορτάζουμε τον ερχομό του Αγίου Κουτσοκούμνη του Σωτήρος στην Ελλάδα για να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας για τον Κουτσοκούμνη να αναφέρουμε και το νέο ατίσιον στην καρέκλα του

5

Ντου ιτ αγκέιν ιν Μπερν

Σούπαμαν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!