Δεν προλαβαίνουν την προετοιμασία

Σε τέσσερις μέρες ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία και η ομάδα μας επιστρέφει στην Κύπρο. Δυστυχώς ένα από τα πιο βασικά απαιτούμενα προκειμένου να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον 3o προκριματικό δεν κατέστη δυνατό. Αναφερόμαστε στις προσθήκες του αριστερού μπακ και του επιθετικού.

Οι υπεύθυνοι επιχείρησαν ανεπιτυχώς να τηρήσουν τα διάφορα deadlines αλλά αυτό δεν έγινε εφικτό. Πρακτικά οι δυο παικτές και να αποκτηθούν αύριο δεν προλαβαίνουν να κάνουν κάτι ουσιαστικό και αν ακόμα πάνε άμεσα στην Πολωνία εκτός από το να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους.

Με αυτά τα δεδομένα ο Κρίστιανσεν θα πρέπει να αναπροσαρμόσει το πλάνο ενσωμάτωσης τους αναλόγως του πότε θα αποκτηθούν και εν μέσω των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων που είναι οι αγώνες του 2ου προκριματικού.

Τόσο ο προπονητής όσο και ο Σάμπουριτς θεωρούν ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη αφού εκ των πραγμάτων η προθήκη τουλάχιστον του επιθετικού δεν ήταν δυνατή ενωρίτερα ενώ κρίνουν ότι ο χρόνος που υπάρχει μέχρι τον καθοριστικό 30 προκριματικό είναι αρκετός.

Επειδή είναι πιθανό να αρχίσουμε να βλέπουμε αναφορές για το ότι οι Αλεξάνδρου και Σωτήριου μπορούν να ανταποκριθούν αυτό δεν ακυρώνει τη δεδομένη ανάγκη απόκτησης των παικτών που θα παίζουν βασικοί σε άμυνα και επίθεση. Και αυτό φυσικά αν οι επιλογές δεν είναι επιπέδου Πιατκόφσκι ή Τσόκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X