Δεν θέλει να φύγει

Η βολιδοσκόπηση των Αράβων δεν είναι αρκετή για να βάλει σε διλήμματα τον Δώνη ο οποίος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει το θέμα που δημιουργήθηκε το Σαββατοκύριακο. Ο προπονητής μας προέτρεψε όσους ασχολούνται με το θέμα να ανατρέξουν στο παρελθόν του..

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Ήταν ευκαιρία να δώσω χρόνο σε όλους τους παίκτες μου γιατί είχαμε το πλεονέκτημα του πρώτου παιχνιδιού. Ο Ερμής ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Έγινε ένα δυνατό ημίχρονο με πολλές φάσεις και ήταν πολύ επικίνδυνος ο αντίπαλος. Στο 2ο μέρος έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι ήμασταν στο 2-1, άνοιξε το παιχνίδι και βρήκαμε περισσότερους χώρους. Είναι σημαντική και η πρόκριση και ότι κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο, έπαιξαν κάποια σημαντικά λεπτά”.

Για το ενδιαφέρον της Αλ-Αχλί: “Αν έχετε δει το παρελθόν μου, ποτέ δεν έχω παρατήσει την ομάδα μου στα μέσα της σεζόν. Ότι προκύπτει πάντα με το πρώτο που θα μιλήσω είναι με τον πρόεδρο γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση. Το να υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει σε οποιοδήποτε προπονητή, μπορεί να συνέβη και σε μένα αλλά μέχρι εκεί”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!