Δεν ξανάγινε

Οι Νορβηγοί βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Μαζί τους και όσοι εντός Κύπρου έλπιζαν σε αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ. Αυτό που ζήσαμε το βράδυ της δεύτερης μέρας του Αυγούστου του 2016, μάλλον δεν ξανάγινε ποτέ σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα μας βρέθηκε μερικά λεπτά μακριά από τον αποκλεισμό αλλά τα γκολ στις καθυστερήσεις έφεραν την πιο απρόσμενη πρόκριση.

Ήταν επίσης μια ιστορική πρόκριση αφού κλειδώσαμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή μας σε ομίλους αφού είναι δεδομένη η συμμετοχή σε αυτούς του Europa League.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως η πρόκριση ήρθε επί ενός άξιου αντιπάλου. Μπορεί οι παίκτες της Ρόζενμποργκ να έκαναν καθυστερήσεις οι οποίες ήταν πιο έντονες όσο πλησιάζαμε το 90 αλλά ήταν επίσης ξεκάθαρο ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα.

Η πίστη των παικτών σε συνδυασμό με τις διορθωτικές κινήσεις του Κρίστιανσεν έπαιξαν καθοριστικό ρολο στο να έρθουν ακόμα και στις καθυστερήσεις τα γκολ της λύτρωσης. Ο ΑΠΟΕΛ θα μας ξαναταξιδέψει και το 3-0 στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα έχει τα φόντα να κάνει κάτι μεγαλύτερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X